Diensten

HR-management diensten

Om uw HR-dienstverlening te verbeteren, kan Vroom u adviseren en bijstaan in het HR-management van uw organisatie.. Voor iedere HRM-doelstelling of HR-project, hebben wij de perfecte consultant in huis. Een ervaren adviseur of enthousiaste interim-manager met feeling voor uw organisatie.

Afhankelijk van de precieze doelstelling kunt u het werk in het geheel aan ons uitbesteden, Vroom het project laten leiden of ons inhuren ter ondersteuning. Uiteraard geven wij duidelijk advies over de weg die wij als optimaal zien. Maar een écht geslaagd project, kan het alleen worden als we een constructieve samenwerking aangaan. Wij luisteren en spreken ons uit en we hopen dat u dat ook doet. Zo tillen we uw HR-management naar een hoger niveau.

Wij kunnen u adviseren en bijstaan in de volgende HR-management diensten:

 

HR-Projectmanager

Lees verder

Salarisadministratie

Lees verder

HR-Softwareselectie

Lees verder

Procesoptimalisatie

Lees verder

HR-Consultancy

Lees verder

Verandermanager

De focus van een verandermanager bij de implementatie van HR systemen zou 20% techniek en 80% change moeten zijn. Vroom heeft verandermanagers in dienst.

Lees verder

Aanbesteden

U moet gaan aanbesteden. Het contract met uw HR-systeem leverancier of dienstverlener loopt ten einde. Programma van Eisen, vergelijking van aanbieders, Vroom regelt het.

Lees verder

Talentsoft implementatie

Lees verder

Cornerstone implementatie

Lees verder

HR Software Implementatie

Lees verder