Diensten

HR-management diensten

Om uw HR-dienstverlening te verbeteren, kan Vroom u adviseren en bijstaan in het HR-management van uw organisatie.. Voor iedere HRM-doelstelling of HR-project, hebben wij de perfecte consultant in huis. Een ervaren adviseur of enthousiaste interim-manager met feeling voor uw organisatie.

Afhankelijk van de precieze doelstelling kunt u het werk in het geheel aan ons uitbesteden, Vroom het project laten leiden of ons inhuren ter ondersteuning. Uiteraard geven wij duidelijk advies over de weg die wij als optimaal zien. Maar een écht geslaagd project, kan het alleen worden als we een constructieve samenwerking aangaan. Wij luisteren en spreken ons uit en we hopen dat u dat ook doet. Zo tillen we uw HR-management naar een hoger niveau.

Wij kunnen u adviseren en bijstaan in de volgende HR-management diensten:

 

HR-Projectmanager

Een HR-projectmanager heeft verstand van P&O en ICT. Het beste van beide werelden zorgt voor een efficiencyslag en maakt de HR-afdeling in uw organisatie professioneler.

LEES MEER

Salarisadministratie

LEES MEER

HR-Softwareselectie

Het 'beste' HR-systeem bestaat niet, maar wel het best passende systeem.

LEES MEER

Procesoptimalisatie

LEES MEER

HR-Consultancy

LEES MEER

Verandermanager

De focus van een verandermanager bij de implementatie van HR systemen zou 20% techniek en 80% change moeten zijn. Vroom heeft verandermanagers in dienst.

LEES MEER

Aanbesteden

U moet gaan aanbesteden. Het contract met uw HR-systeem leverancier of dienstverlener loopt ten einde. Programma van Eisen, vergelijking van aanbieders, Vroom regelt het.

LEES MEER

Talentsoft implementatie

Consultant nodig bij de implementatie van Talentsoft? VroomHR levert professionele begeleiding.

LEES MEER

Cornerstone implementatie

Consultant nodig bij uw Cornerstone implementatie? VroomHR levert professionele begeleiding.

LEES MEER

HR Software Implementatie

De implementatie van een HR software pakket is meer dan alleen het technisch inrichten ervan.

LEES MEER

Talentsoft Quickscan: haal meer uit uw HR-systeem

Uw HR-systeem beter benutten? Vraag nu gratis de Talentsoft quickscan aan en ontdek hoe u maximaal rendement kunt halen uit uw Talentsoft-omgeving.

LEES MEER