Cornerstone implementatie

Cornerstone implementatie

Uw organisatie overweegt een Cornerstone implementatie of u heeft hier al voor gekozen. Veel organisaties gingen u voor vanwege de rijke functionaliteiten op het gebied van Learning Management. Kiest u bij deze implementatie voor de professionele begeleiding van Vroom, dan kunt u er zeker van zijn dat de Cornerstone software ook optimaal wordt gebruikt.

Cornerstone

Suites voor Recruiting, Learning en Core HR

In een tijd waarin talenten overal kunnen werken, is het belangrijk dat een bedrijf medewerkers bindt en boeit. Met Cornerstone biedt u als organisatie uw medewerkers een echte employee experience. VroomHR adviseert en ondersteunt bij het invoeren en optimaal benutten van dit HR pakket, zodat de potentie van uw mensen optimaal wordt benut.

Omdat medewerkers zinvolle doelen nastreven, zich willen ontwikkelen en graag erkenning krijgen, kunt u met een Cornerstone implementatie aan de behoeftes van uw personeel voldoen. Dit kan bijvoorbeeld met de Learning Suite waarmee u dynamisch medewerkers op basis van functie en ambitie een trainingstraject op maat kunt aanbieden.

De Cornerstone Performance Suite

Met de Cornerstone Performance Suite kunt u binnen uw organisatie doelen bepalen en gerichte acties uitzetten om engagement te vergroten. Ook kunt u Succession Management inrichten en de opvolging op sleutelposities borgen.

Ongeacht welke onderdelen van het pakket het beste bij uw organisatie passen, VroomHR zorgt voor een succesvolle Cornerstone implementatie. Onze consultant helpt om uw HR-ambitie en gewenste manier van werken te bepalen. Op basis daarvan adviseren wij een roadmap met een advies over de meest geschikte modules en functies voor uw situatie. Dan volgt de implementatie en ondersteuning bij de ingebruikname en het maximaal benutten van de software.

Proces Cornerstone implementatie

Het proces van een Cornerstone implementatie

  • VroomHR vertaalt uw ambities naar concrete behoeftes en wensen. Dat doen wij door onder andere de organisatiecultuur, de verschillende functies en eventuele verspreiding over landen in kaart te brengen. In samenwerking met uw communicatieafdeling melden wij dat er veranderingen op komst zijn, en zorgen we dat mensen daar een positief gevoel bij krijgen.
  • Door middel van de Agile Scrum methodiek zorgt VroomHR voor een snelle Cornerstone implementatie. Met een best-practice inrichting van Cornerstone wordt op korte termijn resultaat getoond, die met een sprintdemo wordt gevalideerd. Hierbij gaan uw medewerkers na of ze het systeem snappen en of de benodigde functies aanwezig zijn.
  • Na deze sprintdemo wordt de Cornerstone inrichting afgerond door de feedback uit de sprintdemo te verwerken, werkzaamheden af te ronden en de inrichting te finetunen.
  • Vervolgens volgt er een data opschoningsfase. VroomHR importeert de data van uw organisatie in het systeem en verwijdert verouderde en overbodige data. Ook worden eventuele koppelingen (met bijvoorbeeld Payroll) ingericht en getest.
  • VroomHR rondt de Cornerstone implementatie af met trainingen, zodat uw organisatie klaar is om met het systeem te gaan werken.

VroomHR als project- en verandermanager

VroomHR kan meer bieden dan alleen gecertificeerde Cornerstone consultants, wij zijn een in project- en verandermanagement gespecialiseerd consultancybureau. VroomHR werkt met in de praktijk bewezen methodes en technieken voor het vergroten van de veranderbereidheid en de adoptie van de nieuwe manier van werken door gebruikers. Wij begrijpen waar HR, managers en medewerkers behoefte aan hebben en denken met u mee om het maximale uit Cornerstone te halen.

Overweegt uw bedrijf een Cornerstone implementatie of heeft u Cornerstone al in huis en denkt u dat het systeem beter benut kan worden? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Howard Woei en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!