HR-Projectmanager

HR-projectmanager met verstand van zaken

Een HR-projectmanager heeft verstand van zaken, van HRM en ICT. Het beste van beide werelden zorgt voor een efficiencyslag en maakt de HR-afdeling in uw organisatie professioneler. Omdat HRM-ers vaak te weinig kennis van ICT hebben en een IT’er onvoldoende affiniteit en kennis over HRM heeft, loont het om een externe HR-projectmanager in huis te halen om zo uw HR-ambities te realiseren.

Een goed geleid HR ICT project blijft binnen het gestelde budget, doorlooptijd en levert het gewenste resultaat op. VroomHR zorgt hiervoor. Onze ervaren consultants hebben vele HR-projecten geleid en begeleid. Ze nemen kennis en kunde mee en ze kunnen zich inleven in uw organisatie. Het begrip van uw organisatie is voor ons zeer belangrijk, daarom werken we ook graag met u. Samen zorgen we dat uw HR professioneler, effectiever en efficiënter wordt.

Visie

Voor het realiseren van eHRM of bedrijfsbrede digitalisering is externe ondersteuning effectiever dan een interne HR-projectmanager. In veel gevallen omdat het u aan menskracht ontbreekt. Geen enkele HRM-er of ICT-er kan zo’n HR ICT project “er even bij doen”, en onze HR-projectmanagers hebben een frisse blik van buiten. Zij kijken kritisch naar het nut en de noodzaak van alle activiteiten: “Omdat we het altijd al zo doen”, is voor ons nooit het uitgangspunt bij een HR-project.

Mocht u nu wel de persoon in huis hebben om een dergelijk project te leiden, maar heeft u graag wat extra expertise, ondersteuning en een frisse blik? Onze HR-projectcoaches nemen hun kennis en ervaring mee om uw interne projectleider te ondersteunen en scherp te houden.

Profiel VroomHR-projectmanager

Het succes van HR ICT projecten staat of valt met een HR-projectmanager met kennis en ervaring van HRM en ICT. Onze ervaren HR-consultants voldoen aan het volgende profiel:

 • Ze hebben inzicht in wat eHRM-systemen wel en niet kunnen betekenen voor u.
 • Ze hebben ervaring met het begeleiden van veranderingen.
 • Ze weten hoe nieuwe systemen aan bestaande systemen gekoppeld kunnen worden.
 • Ze weten welke procesverbeteringen mogelijk en ook haalbaar zijn.
 • Ze hebben oog voor de klanten van HR. De managers en medewerkers moeten zich ook geholpen voelen.
 • Ze beoordelen taken en verantwoordelijkheden.
 • Ze zijn gecertifieerd in projectmatig werken (PrinceII, Scrum/Agile).

Dit alles maakt dat een HR-project echt “gemanaged” wordt.

Ervaring

Onze HR ICT projectleiders beschikken over jarenlange ervaring als HR-professional en hebben vanuit VroomHR vele HR-projecten in allerlei branches tot een succesvol resultaat geleid.

Interim

Voor een tijdelijke ondersteuning bij HR-projecten of capaciteitsproblemen, levert VroomHR de juiste interim professional.

Voor interim opdrachten op het snijvlak van HR en ICT of organisatie-inrichting kunnen VroomHR consultants ingezet worden. Indien uw vraag niet overeenkomt met de kennis en/of beschikbaarheid van onze medewerkers, dan maken wij gebruik van ZZP-ers. Dit zijn zelfstandige ondernemers die persoonlijk zijn geïnterviewd en werken volgens de hoge kwaliteitsnormen die VroomHR hanteert. Interim opdrachten die wij op regelmatige basis invullen, zijn:

 • AFAS, Visma, Raet of ADP functioneel beheerder
 • Implementation lead
 • HR Process Manager
 • HR Project Manager
 • eHRM projectleider

Maak nu een vrijblijvende afspraak om het project door te spreken. Na een zorgvuldige selectie voert u binnen een paar dagen gesprekken met potentiële kandidaten.

Wij bieden de oplossing: de deskundige inzet die u nodig heeft, tegen scherpe voorwaarden én door heel Nederland. Samen realiseren wij uw ambitie.