HR Software Implementatie

HR software implementatie

Een HR software implementatie gaat verder dan alleen het technisch inrichten van een pakket. Door de standaard inrichting van de HR software aan uw organisatie en processen aan te passen, zorgt u dat de functionaliteiten en mogelijkheden aansluiten bij de door u gewenste manier van werken. Door bovendien de professionele gebruikers (HR) en de eindgebruikers (managers en medewerkers) te betrekken en te trainen, wordt het nieuwe systeem beter benut.

VroomHR als implementation lead

Sinds 1995 implementeren wij HR-systemen. Inmiddels heeft ons consultancyteam ervaring als Implementation Lead met alle voorkomende HR-systemen, zowel Nederlandse HR-software (bijv. Visma|Raet, AFAS, ADP, Centric, etc.) alsook de global HCM systemen (bijv. Workday, Oracle, SuccessFactors, etc.). Door de kennis en ervaring van VroomHR aan uw projectteam toe te voegen, weet u zeker dat uw HR implementatie op tijd en binnen budget afgerond wordt.

Naast een rol als HR-IT projectleider bij de implementatie, kan VroomHR u ook helpen als certified implementation partner voor de configuratie van alle modules van o.a. Talentsoft en Cornerstone.

Talentsoft implementatie

Gaat u Talentsoft aanschaffen of heeft u deze HR-software al in gebruik? Veel organisaties gingen u voor vanwege de rijke functionaliteiten van deze Talent Management Suite. Kiest u bij deze implementatie voor de professionele begeleiding van VroomHR, dan kunt u er zeker van zijn dat de Talentsoft software aansluit bij uw gewenste manier van werken en ook optimaal wordt gebruikt. Lees meer over onze dienstverlening rondom Talentsoft implementatie. 

Talentsoft Quickscan

Heeft u het idee dat u uw Talentsoft systeem beter kunt benutten? Vraag nu gratis de Talentsoft quickscan aan en ontdek hoe u maximaal rendement kunt halen uit uw Talentsoft-omgeving. Lees hier meer over de Talentsoft Quickscan.

Cornerstone implementatie

Uw organisatie overweegt een Cornerstone implementatie of u heeft hier al voor gekozen? Kiest u bij de implementatie en/of optimalisatie voor de professionele begeleiding van VroomHR, dan kunt u er zeker van zijn dat de Cornerstone software ook optimaal wordt gebruikt. Lees meer over onze dienstverlening rondom Cornerstone implementatie.