Procesbesparing

Procesbesparing

Denkt u dat het HR-proces efficiënter kan en procesbesparing mogelijk is? Dat het nu te lang duurt? Teveel ‘handjes’ te weinig automatisering? Of dat outsourcing uw organisatie kan helpen? Dit zijn vragen waar VroomHR u bij kan helpen. Om dit inzichtelijk te maken, is een goed inzicht in kosten nu en straks essentieel. Want:

Geen besparing = geen businesscase

Aanzienlijke procesbesparing mogelijk

De afgelopen 25 jaar hebben wij meer dan 1000 bedrijven geadviseerd over systeemselectie en procesverbetering. Gemiddeld zien wij ca. 30% procesbesparing mogelijk door de juiste keuzes te maken. Denk aan de invoering van management self service, volledige benutting van het eHRM systeem, onnodige controles schrappen en de invoering van digitaal ondertekenen.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?

Klik op start procesbesparing, in 5 minuten vergelijken wij uw situatie met onze best practise resultaten van de afgelopen 25 jaar. U krijgt direct inzicht in uw potentiële besparing in euro’s en procentueel voor het declaratieproces.

Hulp nodig bij procesbesparing?

Heeft u advies nodig bij procesoptimalisatie? Of behoefte aan een deskundige HR projectleider? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.