Talentsoft implementatie

Talentsoft implementatie

Uw organisatie overweegt Talentsoft aan te schaffen of u heeft hier al voor gekozen. Veel organisaties gingen u voor vanwege de rijke functionaliteiten op het gebied van talentmanagement. Kiest u bij deze implementatie voor de professionele begeleiding van VroomHR, dan kunt u er zeker van zijn dat het Talentsoft pakket ook optimaal wordt gebruikt.

Talentsoft
 

De vele mogelijkheden van Talentsoft

Talentsoft heeft een uitgebreid scala van mogelijkheden die ieder aspect van talentmanagement omvat. De basis van Talentsoft bestaat uit core HR. Daarnaast zijn er aanvullende modules voor onder andere Recruitment, Learning en Performance. Met deze modules kunt u een totaalpakket samenstellen voor een optimale oplossing voor uw organisatie.

De basis van een succesvolle implementatie is niet alleen een technisch goed werkend systeem. Talentsoft zal moeten aansluiten bij uw gewenste manier van werken en uw gebruikers moeten er ook mee overweg kunnen. Naast de techniek is er aandacht nodig voor de verandering in de processen en ruimte om het systeem te leren kennen. Past uw manier van werken wel bij de best-practice van de leverancier? Indien nodig, passen we uw processen aan, of richten we de software anders in. Vragen waar u tijdens de implementatie tegenaan loopt en waar VroomHR als ervaren Talentsoft consultancy partner in Nederland u graag bij helpt.

De impact van een Talentsoft implementatie

Een Talentsoft implementatie heeft impact op uw hele organisatie. HR krijgt meer grip en inzicht in talent gerelateerde zaken waardoor zij de business beter kunnen ondersteunen. Uw medewerkers krijgen 24/7 toegang tot een HR omgeving, waardoor de betrokkenheid bij hun persoonlijke ontwikkeling en uw bedrijf toeneemt.

Als HR-projectleider bij een Talentsoft implementatie, zorgen wij niet alleen voor de afstemming met de leverancier en de technische implementatie van het pakket. Wij zorgen ook voor draagvlak binnen uw bedrijf. U heeft immers pas een goed werkend systeem als iedereen er goed mee omgaat.

Digitalisering kan een grote stap zijn. Medewerkers kunnen zich wat overstelpt voelen door de nieuwe mogelijkheden en onduidelijkheid ervaren omdat de verwachtingen niet helder zijn gecommuniceerd. VroomHR begrijpt dit als geen ander en zorgt voor een professionele begeleiding waarbij mensen betrokken worden en zij het nut en de noodzaak van de verandering inzien.

Projectbenadering implementatie Talentsoft

Voor een goede implementatie van Talentsoft worden alle stappen doorlopen.

VroomHR als project- en verandermanager

VroomHR is meer dan alleen een bedrijf met gecertificeerde Talentsoft consultants. Wij zijn een gespecialiseerd consultancybureau dat HR-ambities realiseert met behulp van IT-oplossingen. Wij begrijpen waar HR, managers en medewerkers behoefte aan hebben en wij denken met u mee om het maximale uit Talentsoft te halen.

Overweegt uw bedrijf een Talentsoft implementatie of heeft u Talentsoft al in huis en denkt u dat het systeem beter benut kan worden? VroomHR helpt u graag verder.

Neem contact op met Daan Degenkamp of Ruben van Geffen en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!