Talentsoft Quickscan: haal meer uit uw HR-systeem

Sluit uw Talentsoft HR-systeem nog goed aan bij uw HR-proces?

HR-processen wijzigen voortdurend. Doordat uw organisatie verandert, door trends en ontwikkelingen op het gebied van personeelsmanagement. Maar ook doordat er regelmatig nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd aan de Talentsoft-module(s) die u gebruikt. Onze ervaring is dat na gemiddeld 1 à 2 jaar de behoeften van organisatie en de mogelijkheden in hun HR-systeem uiteen beginnen te lopen. Daarom is het goed om periodiek stil te staan bij de vraag of uw HR-systeem nog goed aansluit op uw HR-processen. En of u de mogelijkheden in de HR-software wel maximaal benut.

Hoe actief zoekt u naar mogelijkheden om uw HR-systeem te optimaliseren?
Met de Talentsoft Quickscan ontdekt u snel of u nog meer uit uw HR-systeem kunt halen. Bijvoorbeeld door nieuwe mogelijkheden toe te voegen, zoals continuous feedback of integratie met Microsoft Teams. Of uw medewerkers meer aan het stuur van hun eigen ontwikkeling te zetten met de juiste tools op het gebied van Learning & Development.

Waarom de Talentsoft Quickscan?

 • Vereenvoudig het werk van managers, medewerkers en HR-professionals.
 • Verken mogelijkheden om uw HR-systeem of medewerkers slimmer in te zetten.
 • Ontdek nieuwe Talentsoft-functionaliteiten die uw HR-organisatie verder helpen.
 • Profiteer van de HR Tech expertise van onze ervaren consultants.
 • Ontvang quick wins, waarmee u uw HR-systeem eenvoudig en snel kunt optimaliseren.

Hoe werkt de Talentsoft Quickscan?

De Talentsoft Quickscan is geen standaard vragenlijst die u invult. Het is een grondige analyse, uitgevoerd door onze ervaren VroomHR Talentsoft consultants, die u praktische tips geeft om meer uit uw HR-systeem te halen. Wat kunt u verwachten?

 • Deskresearch op basis van documentatie en input over uw organisatie en HR-omgeving.
 • (Online) meeting om uw ambities, knelpunten en ideeën te bespreken.
 • Advies op maat over verbeterpunten, benodigde resources en doorlooptijd.
 • Optioneel: een uitgewerkt advies in PowerPoint of een rapport.
 • Afstemming over welke onderdelen u zelf kunt oppakken en waar u de kennis en ervaring van VroomHR kunt inzetten.

Haal meer uit uw HR-systeem met de Talentsoft Quickscan

Werkt u met Talentsoft en hebt u het idee dat u het systeem beter kunt benutten? Vraag nu de Talentsoft Quickscan aan. Met een beperkte investering in tijd van uw kant en tijdelijk zelfs zonder kosten, krijgt u een analyse en stappenplan om het maximale uit uw Talentsoft-investering te halen.

No cure no pay: tijdelijk de eerste analyse gratis.

Tot 1 mei 2022 biedt VroomHR de Talentsoft Quickscan aan op basis van no cure no pay. In één dagdeel stellen we vast of er zaken beter kunnen in uw Talentsoft-systeem en hoe dit bereikt kan worden. Deze eerste analyse krijgt u cadeau van VroomHR. Geen aanleiding om verder te praten? Dan stopt de quickscan daar en brengen we geen kosten in rekening. Wenst u onze ondersteuning bij nader onderzoek of het realiseren van de verbeteringen? Dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier op deze pagina in of bel ons op 020-2194630.

VroomHR is Talentsoft Key Partner voor de Benelux

De missie van VroomHR is HR beter laten presteren. De strategische modules van Talentsoft passen perfect bij deze missie. Als gecertificeerd Talentsoft partner (sinds 2018) hebben wij reeds bijgedragen aan tientallen succesvolle implementaties van alle Talentsoft-modules. Van Core HR en Recruitment tot Performance Management en Learning Management.

Met onze kennis en ervaring op het snijvlak van HR en Tech zorgen wij dat u maximaal rendement haalt uit uw HR-systeem. Dat begint met de basis op orde maken, bijvoorbeeld met een tijdige en correcte administratie en gebruiksvriendelijke systemen. Zo vergroten wij de toegevoegde waarde van HR: het matchen van het personeelsbestand op de vraag van de business, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Nieuw: VroomHR Advanced Services

Ontdek VroomHR Advanced Services: een slimme manier om bij te blijven met de laatste trends op HR-gebied en nieuwe mogelijkheden in Talentsoft, en snel contact te hebben met ervaren consultants. Tegen een maandelijks bedrag:

 • monitoren we actief of uw Talentsoft-omgeving nog steeds voldoet aan uw HR-behoeften.
 • informeren we u regelmatig over aankomende Talentsoft-releases.
 • helpen we u met advies en uitvoering van optimalisatie-aanpassingen zodat u maximaal kunt blijven profiteren van Talentsoft.
 • helpen we u op weg bij het ingebruiknemen van nieuwe functies.
 • geven we extra trainingen aan nieuwe medewerkers of managers in het gebruik van Talentsoft.

Interesse? Vraag uw accountmanager van VroomHR om meer informatie.