Nieuwe medewerker: Remco Schenk

Per 1 januari 2021 is ons team verder uitgebreid met Remco Schenk, Business Implementation Consultant. Wij stellen hem graag aan u voor:

Wat ga je bij VroomHR doen?

Ik ga deel uitmaken van het team dat gespecialiseerd is in de functionele implementatie van HR-systemen. Hierin zal ik mij vooral richten op de implementatie van modules gericht op HR Core, talent-, performance- en learningmanagement.

Waarom heb je juist voor deze functie bij VroomHR gekozen?

Het naar wens maken van een systeem voor organisaties is hetgeen wat mij drijft. Als Business Implementation Consultant is het bij elk project weer een uitdaging om dit voor elkaar te boksen. Om hier dagelijks aan te werken bij verschillende organisaties zorgt ervoor dat deze functie helemaal bij mij past.

De ambitie en werkwijze van VroomHR spreken mij erg aan; realistisch maar gedurfd. Daarnaast heb ik de luxe dat ik mag werken met collega’s met decennia aan ervaring en kennis.

Welke talenten van jou moeten wij echt benutten?

Ik ben analytisch sterk. Ik begrijp in een systeem de afhankelijkheden en verbanden tussen gegevens en kan deze vertalen naar de behoefte van de organisatie voor een optimaal gebruik. Daarnaast ben ik analytisch sterk op het gebied van data, zowel voor data analyses als data management / migratie.

Waar krijg jij energie van; op het werk én thuis?

Ik krijg energie van de kleine dingen; een nieuw barbecue-gerecht dat gelukt is, het thuiskomen na een heerlijk rondje hardlopen of het voltooien van een klus in huis. Op het werk is het niet anders; ik krijg energie van het behalen van kleine mijlpalen binnen een project en barst van de energie als iets definitief en naar wens opgeleverd kan worden.

Stel: je wint 10 miljoen euro in een loterij. Wat zou jij doen?

Allereerst natuurlijk een goede fles champagne en een nieuw staatslot aanschaffen (je weet maar nooit, hé). Daarna zou ik de prachtige wereld verder gaan ontdekken met mijn gezin. Nadat ik alles heb geüpgraded (auto, huis, etc.), zou ik een groot deel uitgeven aan ervaringen. Iets beleven wat je nooit meer vergeet en dat moment delen met familie en vrienden, bijvoorbeeld het meemaken van een groot sportsevent of snorkelen met walvishaaien.

Uiteraard blijf ik in de overige tijd werken, dat is hetgeen waar ik energie van krijg.

Meer weten?

Remco_SchenkNeem gerust contact met Remco op:
Remco Schenk
schenk@vroomhr.nl
06 – 11 25 94 16