Nieuwe medewerker: Vincent van Ravenswaaij

Per 1 mei 2021 is Vincent van Ravenswaaij bij ons als Junior Consultant begonnen. Wij stellen hem graag aan u voor aan de hand van ons vaste lijstje vragen:

Wat ga je bij VroomHR doen?

Ik ben Junior Consultant binnen het team specialisten. In eerste instantie houd ik me vooral bezig met uiteenlopende deelopdrachten die horen bij grotere projecten van mijn collega’s. Die projecten variëren van aanbestedingen tot trajecten voor systeemselectie. Door dat brede werkveld verwacht ik veel te kunnen leren – niet in de laatste plaats van de enorme kennis die mijn collega’s te bieden hebben!

Waarom heb je juist voor deze functie bij VroomHR gekozen?

Toen ik klaar was met mijn opleiding wist ik eigenlijk al zeker dat ik binnen de HR IT sector zou willen werken. VroomHR heeft voor mij de perfecte combinatie: ik kan hier volop mijn energie kwijt binnen leuke HR-projecten, die zich vrijwel altijd binnen het IT-werkveld afspelen. Het relatief kleine team professionals die werken bij VroomHR vond ik ook heel positief. Die korte lijntjes zijn ideaal als je jezelf in korte tijd wilt ontwikkelen en veel kennis wilt opdoen. Toen ik de website van VroomHR had bezocht wist ik zeker dat dit binnen deze organisatie geen enkel probleem zou zijn!

Welke talenten van jou moeten wij echt benutten?

Ik denk dat twee van mijn ‘talenten’ goed van pas zullen komen binnen VroomHR: mijn kritische houding en mijn resultaatgerichtheid.
Dankzij die twee eigenschappen heb ik niet alleen de drive om hard te werken, maar stel ik ook altijd de juiste prioriteiten. Daarnaast ben ik heel nieuwsgierig en leergierig. Dat is natuurlijk heel handig tijdens mijn inwerktraject én daarna!

Waar krijg jij energie van; op het werk én thuis?

Waar ik energie van krijg tijdens mijn werk klinkt misschien wat cliché: getting things done. Als ik een duidelijk doel heb en ik ergens naartoe kan werken, geeft mij dat veel energie. Het gevoel van een resultaat behalen stimuleert mij enorm, zeker als dit met collega’s gevierd kan worden!
Thuis krijg ik energie van verschillende dingen: zo fiets ik graag en wandel ik vaak in de mooie bossen van Zeist. Ik probeer ook regelmatig mijn vrienden en vriendin te verslaan tijdens een gezellig bordspel. Dus als er Monopoly op het werk gespeeld kan worden, ben ik zeker van de partij!

Stel: je wint 10 miljoen euro in een loterij. Wat zou jij doen?

Allereerst zou ik een nieuw huis kopen. Ik woon samen met mijn vriendin in een appartement en heb op dit moment eigenlijk niets te klagen. Maar een iets groter huis met twee verdiepingen en een tuin zou toch wel lekker veel ruimte geven…

Als er dan nog geld over is (je weet het nooit met de huidige huizenmarkt) zou ik een aantal reizen willen plannen. Ik ben nog nooit verder geweest dan Europa, dus een prachtige reis door Amerika of Azië lijkt mij echt wel heel tof. Mocht ik dan nog steeds geld over hebben, dan zou ik de rest gewoon lekker beleggen in vastgoed, of gebruiken voor het maken van leuke uitjes. Genieten is altijd beter dan negatieve rente op de bank!

Meer weten?

Vincent van RavenswaaijNeem gerust contact met Vincent op:
Vincent van Ravenswaaij
vanravenswaaij@vroomhr.nl
06 – 11 44 57 40