Customer cases

In onze customer cases brengen wij de vraagstelling van de klant in beeld, wat wij hebben gedaan en welke resultaten dit heeft opgeleverd.

 

Customer Case Tecnotion: selectie en implementatie tijdsregistratiesysteem

Customer case: selectie en implementatie tijdsregistratiesysteem bij Tecnotion
Tecnotion, producent van direct drive motoren, wilde een nieuw tijdsregistratiesysteem, dat toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk was. VroomHR ondersteunde bij de selectie van de juiste software, de inrichting van het systeem en de implementatie ervan.
DOWNLOAD customer case

Customer Case gemeente Maassluis

Customer case: procesoptimalisatie als voorbereiding op Europese aanbesteding gemeente Maassluis
Ter voorbereiding voor de Europese aanbesteding voor hun nieuwe eHRM-systeem, nam de gemeente Maassluis eerst haar HR-processen onder de loep. VroomHR hielp de gemeente de Europese aanbesteding goed voor te bereiden. En door procesoptimalisatie de ommezwaai te maken van HR als serviceafdeling naar ESS.
DOWNLOAD customer case

Customer Case Renewi implementatie Talentsoft

Customer case: functioneel beheer tijdens de implementatie van Talentsoft bij Renewi
Eén organisatiebrede HR-aanpak en één HR-systeem voor alle managers en medewerkers wereldwijd: dat is de ambitie van Renewi. In een intensieve samenwerking hielp VroomHR deze ambities waar te maken. Van advies over inrichting tot opschonen data en uitrol van het systeem.

DOWNLOAD customer case
 
 

Case Talentsoft implementatie bij Smartphonehoesjes - VroomHR

Customer case: implementatie van Talentsoft bij Smartphonehoesjes
Voor Smartphonehoesjes verzorgde VroomHR de maatwerkimplementatie van de Performance Suite van Talentsoft, het performance management systeem dat gaat helpen hun ambities te realiseren. Tevens heeft VroomHR geholpen bij de voorbereiding van de introductie van de bijbehorende nieuwe werkwijze.

DOWNLOAD customer case
 
 

Customer Case gemeente Schiedam

Europese aanbesteding e-HRM gemeente Schiedam

Voor een nieuw contract met een leverancier van het personeelsinformatie- en salarissysteem moest de gemeente Schiedam opnieuw aanbesteden. Dit traject diende binnen 6 maanden afgerond te zijn en intern was er niet voldoende capaciteit en specialistische kennis aanwezig. In deze customer case leest u hoe wij dit proces planmatig hebben aangepakt en gekomen zijn tot een voor de gemeente best passende keuze.
DOWNLOAD customer case

Customer case Zorgbalans

Selectie en implementatie nieuwe HR tool bij Zorgbalans
Zorgbalans kwam met de vraag bij ons welk HR-systeem en financieel systeem het beste bij hen zou passen. Het moest gaan om een geïntegreerde oplossing én ze wilden graag begeleid worden in de procesoptimalisatie van de organisatie en de implementatie van de nieuwe tool. In deze customer case leest u hoe wij dit aangepakt hebben en hoe de klant dit ervaren heeft.

DOWNLOAD customer case
 
 

Customercase-Kyocera

HR en Payroll transitie bij Kyocera
Kyocera Document Solutions Europe B.V. had behoefte aan ondersteuning bij onder andere het aanpassen van de HR-werkprocessen aan nieuwe regelgeving rondom pensioenen, en met de implementatie van een nieuw HRIS/Payroll systeem. HR-officer Natasja Janssen vertelt over Kyocera’s ervaring met VroomHR.
DOWNLOAD customer casehttps://vroomhr.nl/wp-admin/post.php?post=2710&action=edit&lang=nl#