Customer cases

In onze customer cases brengen wij de vraagstelling van de klant in beeld, wat wij hebben gedaan en welke resultaten dit heeft opgeleverd.

 

Customer Case gemeente Schiedam

Europese aanbesteding e-HRM gemeente Schiedam
Voor een nieuw contract met een leverancier van het personeelsinformatie- en salarissysteem moest de gemeente Schiedam opnieuw aanbesteden. Dit traject diende binnen 6 maanden afgerond te zijn en intern was er niet voldoende capaciteit en specialistische kennis aanwezig. In deze customer case leest u hoe wij dit proces planmatig hebben aangepakt en gekomen zijn tot een voor de gemeente best passende keuze.

DOWNLOAD customer case
 
 

Customer case Zorgbalans

Selectie en implementatie nieuwe HR tool bij Zorgbalans
Zorgbalans kwam met de vraag bij ons welk HR-systeem en financieel systeem het beste bij hen zou passen. Het moest gaan om een geïntegreerde oplossing én ze wilden graag begeleid worden in de procesoptimalisatie van de organisatie en de implementatie van de nieuwe tool. In deze customer case leest u hoe wij dit aangepakt hebben en hoe de klant dit ervaren heeft.

DOWNLOAD customer case
 
 

Customercase-Kyocera

HR en Payroll transitie bij Kyocera
Kyocera Document Solutions Europe B.V. had behoefte aan ondersteuning bij onder andere het aanpassen van de HR-werkprocessen aan nieuwe regelgeving rondom pensioenen, en met de implementatie van een nieuw HRIS/Payroll systeem. HR-officer Natasja Janssen vertelt over Kyocera’s ervaring met VroomHR.
 
 

DOWNLOAD customer case