Whitepapers

Hoe bouwt u een sterke HR-businesscase?

Hoe bouwt u een sterke HR-businesscase?

Een nieuw HR-systeem aanschaffen betekent een forse financiële investering. Dat vraagt, zeker in tijden waarin het economisch wat minder gaat, een goede onderbouwing. Ons stappenplan helpt u om een ijzersterke businesscase neer te zetten, waarmee u uw topmanagement overtuigt.
DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper prioriteiten implementatie hybride werkvorm

Een hybride werkomgeving implementeren

De hybride werkvorm wordt steeds meer de norm. Bij de implementatie komt veel kijken, zeker voor HR- en IT-professionals. In deze whitepaper leest u wat de 4 prioriteiten zijn.
DOWNLOAD whitepaper

Hoe maak ik de match

Het juiste HR-systeem selecteren: hoe maak ik de match?

Het aanbod van HR-software is groot en erg divers. Hoe vindt u in dit oerwoud van HR-systemen het systeem dat het best bij uw organisatie en HR-ambities past? In deze whitepaper leest u wat wordt verstaan onder een match en hoe onze selectietool u hierbij kan ondersteunen.
DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper-europees-aanbesteden

Het Europees aanbesteden van een e-HRM systeem

Publieke organisaties zijn gebonden aan regels omtrent aanbesteden, dus ook voor een e-HRM systeem. Bij het aanbesteden komt veel kijken en kost tijd, een heel circus dat zorgvuldig doorlopen moet worden. In deze whitepaper leest u wat erbij komt kijken en waar u op dient te letten.
DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper Continuous Feedback

Continuous Feedback

De traditionele manier van beoordelen wordt steeds meer gezien als momentopname en niet als zinvolle stap in de persoonlijke ontwikkeling. Om medewerkers te stimuleren en motiveren is een ander beoordelings- en feedback model nodig, de Continuous Feedback methode biedt hierin een oplossing.
DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper Multi Country Payroll Outsourcing (MCPO)

Multi Country Payroll Outsourcing (MCPO)

Het regelen van de internationale payroll is vaak een uitdaging, zeker als er sprake is van meerdere bedrijfsonderdelen in verschillende landen. Welke pijnpunten zijn er? En hoe kan Multi Country Payroll Outsourcing (MCPO) hier een totaaloplossing voor zijn?

DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper Talent Acquisition VroomHR

Selecteer de juiste Talent Acquisition Tools

Met de juiste Talent Acquisition tools vindt u de meest geschikte kandidaat en is uw vacature sneller gevuld. Welke tool is voor u de beste en wat zijn de veel gemaakte fouten?

DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper-SPP

De omslag van operationeel en tactisch naar strategisch

Strategische Personeelsplanning kan op een effectieve en efficiënte manier bijdragen aan de continuïteit van uw organisatie. In deze whitepaper leest u wat Strategische Personeelsplanning inhoudt en hoe u meteen goed start met SPP.

DOWNLOAD whitepaper

HR-Service-Delivery

HR Service Delivery Report

Wat is de status van HR Service Delivery bij grote organisaties in Nederland? In deze whitepaper staan de onderzoeksresultaten.

DOWNLOAD whitepaper

Onderzoek-Talentmanagement

‘Fit for Purpose’ Talentmanagement onderzoek

Voor de uitvoer van dit onderzoek is het ‘Fit for Purpose’ model ontwikkeld. Met dit model kunt u bepalen welk Talentmanagement Systeem passend kan zijn om uw doelen te kunnen realiseren.

DOWNLOAD whitepaper