Whitepapers

Whitepaper-europees-aanbesteden

Het Europees aanbesteden van een e-HRM systeem

Publieke organisaties zijn gebonden aan regels omtrent aanbesteden, dus ook voor een e-HRM systeem. Bij het aanbesteden komt veel kijken en kost tijd, een heel circus dat zorgvuldig doorlopen moet worden. In deze whitepaper leest u wat erbij komt kijken en waar u op dient te letten.
DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper Continuous Feedback

Continuous Feedback

De traditionele manier van beoordelen wordt steeds meer gezien als momentopname en niet als zinvolle stap in de persoonlijke ontwikkeling. Om medewerkers te stimuleren en motiveren is een ander beoordelings- en feedback model nodig, de Continuous Feedback methode biedt hierin een oplossing.
DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper Multi Country Payroll Outsourcing (MCPO)

Multi Country Payroll Outsourcing (MCPO)

Het regelen van de internationale payroll is vaak een uitdaging, zeker als er sprake is van meerdere bedrijfsonderdelen in verschillende landen. Welke pijnpunten zijn er? En hoe kan Multi Country Payroll Outsourcing (MCPO) hier een totaaloplossing voor zijn?

DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper Talent Acquisition VroomHR

Selecteer de juiste Talent Acquisition Tools

Met de juiste Talent Acquisition tools vindt u de meest geschikte kandidaat en is uw vacature sneller gevuld. Welke tool is voor u de beste en wat zijn de veel gemaakte fouten?

DOWNLOAD whitepaper

Whitepaper-SPP

De omslag van operationeel en tactisch naar strategisch

Strategische Personeelsplanning kan op een effectieve en effici├źnte manier bijdragen aan de continu├»teit van uw organisatie. In deze whitepaper leest u wat Strategische Personeelsplanning inhoudt en hoe u meteen goed start met SPP.

DOWNLOAD whitepaper

HR-Service-Delivery

HR Service Delivery Report

Wat is de status van HR Service Delivery bij grote organisaties in Nederland? In deze whitepaper staan de onderzoeksresultaten.

DOWNLOAD whitepaper

Onderzoek-Talentmanagement

‘Fit for Purpose’ Talentmanagement onderzoek

Voor de uitvoer van dit onderzoek is het ‘Fit for Purpose’ model ontwikkeld. Met dit model kunt u bepalen welk Talentmanagement Systeem passend kan zijn om uw doelen te kunnen realiseren.

DOWNLOAD whitepaper