Over Vroom

Vroom realiseert HR-ambities

Missie

Vroom verandert uw organisatie-inrichting en werkwijze zodanig dat uw HR-ambities gerealiseerd kunnen worden en managers en medewerkers zich geholpen voelen. Wij geven onafhankelijk advies en geven inzicht in de kosten en opbrengsten van veranderingen. Als projectleider zorgen wij voor draagvlak, communicatie en resultaat binnen tijd en budget.

Kernexpertise

Het selecteren en implementeren van eHRM en het organiseren en uitvoeren van uw salarisadministratie. Onze verandermanagers, projectleiders en HR- en Payroll specialisten vullen ontbrekende kennis en ervaring aan. Ze zijn onderdeel van een groot netwerk van professionals waardoor kwaliteit en continuïteit geborgd zijn.

Van adviseur tot regisseur

Vroom is in 1995 opgericht door Christophe Vroom vanuit zijn visie om als onafhankelijk adviesbureau het meest geschikte HRM-systeem te selecteren voor opdrachtgevers. Vroom is in de afgelopen jaren ontwikkeld naar een consultancybureau dat projecten op het snijvlak van HR en ICT aanneemt. Wij realiseren HR-ambities! Wij kunnen uw gewenste verandering als totaalproject aannemen en u volledig ontzorgen voor een vooraf bekend budget.

Wilt u meer weten, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

 

Ruben van Geffen, Ineke Neuman

Directie Vroom

20 jaar
20 medewerkers
400 opdrachtgevers
800 projecten