bas_boermans

In 2019 ben ik bij Vroom als consultant begonnen en help ik klanten met het inrichten van software ter ondersteuning van HR processen. Dit met als doel om de HR dienstverlening van een organisatie efficiƫnter te maken en in kwaliteit te verbeteren. Verder help ik klanten bij het maken van keuzes om zo tot een digitale omgeving te komen die optimaal aansluit bij de wensen en behoeften van de betreffende organisatie.

Ik heb een bachelor opleiding gedaan in (strategisch) HRM en een master met een specialisatie gericht op interne strategie en consultancy. Mijn huidige functie is een combinatie van de kennis die ik heb opgedaan tijdens beide studies. Ik heb ervaring opgedaan tijdens stages bij zowel startups als grote organisaties in de profit- en non-profit sector.

Het analyseren van een complexe situatie om vervolgens samen met de betrokken partijen tot een op maat gemaakte oplossing te komen is waar ik voldoening uit haal. Voor mij is digitalisatie van processen nodig om de HR dienstverlening te verbeteren. Verder is het mogelijk om de geproduceerde data te analyseren en op basis van die analyse processen te sturen. Met een kritische blik en een scherp oog voor detail draag ik bij aan het digitaal transformeren van uw organisatie!