Deen Ertman

Het behalen van doelstellingen die bijdragen aan het succes van een organisatie geeft mij veel energie! Als persoon ben ik positief ingesteld, resultaatgericht en proactief. Bij VroomHR komt mijn ervaring met en kennis van HR, IT en projectmanagement goed samen en als Projectmanager help ik organisaties o.a. bij het optimaliseren van HR & Payroll processen en het bereiken van hun HR-ambities op het snijvlak van HR en IT. Heeft u onafhankelijk advies nodig om te bepalen welke systemen het beste uw HR-ambitie ondersteunen? Neem dan contact met mij op!

In 2010 heb ik met succes mijn bachelor in Human Resource Management behaald aan de HU, met als specialisaties: “Effectieve advisering bij Verandermanagement” en “Rechten.”
Eind 2019 ik een training “HR-Businesspartner” gevolgd aan Nyenrode Business Universiteit.

Na mijn studie “Personeel en Arbeid” ben ik aan de slag gegaan als Intercedent bij Randstad Nederland B.V. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan met recruitment en het adviseren van klanten. Na 2 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Deli Home. Hier ben ik begonnen als Teamleider van 2 units en ben later doorgegroeid naar Manager Verkoop Binnendienst. Hier heb ik veel werkervaring opgedaan in het aansturen en coachen van een groot team verdeeld over meerdere units, het doorvoeren van procesverbeteringen, uitvoeren van HR-beleid, het implementeren van systemen en managen van veranderingen.
In mijn laatste rol bij Deli Home, heb ik als Projectmanager het Order2Cash team aangestuurd tijdens de implementatie van SAP en was ik Projectmanager van diverse andere Business/IT-projecten.