vroom-karla-kleur

In 2018 ben ik gestart als Consultant bij Vroom. De afgelopen jaren heb ik brede kennis opgedaan op het gebied van HR & Payroll, waarbij ik diverse rollen heb vervuld. Van administratief niveau tot adviseur / manager en tevens de rol van functioneel applicatiebeheerder en projectleider.

Organisaties helpen bij het ontwikkelen en optimaliseren van hun HR & Payroll processen, met behulp van de ondersteuning van diverse systemen, daar krijg ik energie van. Elke organisatie is anders en wenst daardoor weer andere oplossingen. Met mijn empathisch vermogen en pragmatische aanpak ben ik hierbij altijd op zoek naar de best passende oplossing. Voor mij bestaat het antwoord op een vraag of probleem uit een oplossing of een alternatief, ik denk graag in mogelijkheden.

Dat de organisatie wordt meegenomen in alle veranderingen is hierbij zeker van belang. Goede communicatie tijdens het project is daarom belangrijk voor mij. Gezamenlijk keuzes maken en afwegingen nemen. Zo weet iedereen tijdig welke kant we op gaan en wordt er draagvlak gecreëerd onder de gebruikers.