Marvin But - VroomHR

Met oorspronkelijk een achtergrond in Bedrijfskundige Informatica ben ik de eerste jaren na mijn studie werkzaam geweest als technisch implementatie consultant voor pensioensystemen en heb daarna een aantal jaar als IT auditor gewerkt voor verschillende grote organisaties. Waar het steeds duidelijker werd dat ik graag de mens en IT samenbreng heb ik de overstap gemaakt naar het HR-veld en werk daar nu alweer 10 jaar met veel plezier in.

In deze periode heb ik bij een Zweedse organisatie veel ervaring opgedaan op het gebied van employer branding en employee experience. Voor deze werkgever heb ik mogen helpen het Amsterdamse kantoor op te zetten en als projectmanager bij verschillende internationale organisaties hun employee platforms mogen implementeren.

Bij VroomHR help ik organisaties met verschillende vraagstukken zoals HR systeemimplementaties, procesoptimalisaties, projectmanagement, integraties van systemen in het HR-landschap en advies in het algemeen. Naast mijn rol als senior consultant ben ik tevens verantwoordelijk voor business development binnen VroomHR en focus ik mij op ons relatiemanagement en richt ik mij op het verder uitbreiden van ons netwerk. Bent u klaar om uw HR naar een volgend niveau te brengen? Wilt u het optimale halen uit uw organisatie? Of gewoon nieuwsgierig geworden naar VroomHR? Neem dan contact met mij op!