vroom-nienke-kleur

Mijn naam is Nienke Meindersma , ik ben moeder van 3 stoere jongens, ben sportief, resultaatgericht en enthousiast en haal plezier uit het halen van win-win situaties voor zowel mens als bedrijf.  

Ik heb jarenlang als adviseur, manager en consultant gewerkt in de recruitment en zorgbranche waarbij werving en selectie, mobiliteit, en learning en development mijn aandachtsgebieden waren. Daardoor ben ik goed op de hoogte van wat er speelt in de verschillende arbeidssectoren, wat er aan de klant-kant bij komt kijken en weet valkuilen snel te herkennen.

 

Tevens heb ik veel ervaring als consultant bij het implementeren van HR software systemen. Met name op het gebied van ESS/MSS recruitment en learning .

Mijn drive is mens en organisaties te ontwikkelen en in hun kracht zetten.
Ik doe dit het liefst op pragmatische wijze waarbij mijn uitstekende coach/managementkwaliteiten en zeer brede ervaring in het HR vakgebied goed van pas komen. Door mijn no-nonsense manier van omgaan met anderen, samen met een goede dosis humor, weet ik makkelijk mensen in beweging te krijgen en hen aan te sporen om hun kracht in te zetten en zo met elkaar op de meest efficiënte wijze tot goede resultaten te komen.