vroom-paul-kleur

Profiel

Mijn naam is Paul Koopmanschap, sinds 1 september 2008 ben ik werkzaam als HR en Payroll consultant voor Vroom. Namens Vroom word ik ingezet als Compensation & Benefits Officer, HR consultant en International Payroll Specialist.

Ik ben nu zo’n 20 jaar werkzaam als salarisadministrateur. Ik verwerkte de salarisadministratie voor diverse bedrijven binnen de branches Technische Groothandel en de Haven. Na het behalen van mijn PDL ben ik de opleiding HBO P & A gaan volgen. Hierdoor werd ik al snel geconfronteerd met een dubbele rol in zowel de functie van Salarisadministrateur als Personeelsadviseur.

Al vlug kreeg ik in de gaten dat er binnen ons vakgebied onvoldoende kennis aanwezig was op het gebied van pensioenwetgeving en verzekeringen. Als verbreding van mijn kennisgebied ben ik destijds de opleiding Pensioenpraktijk deel 1 en Assurantie B gaan volgen. Daardoor ben ik de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij het afsluiten van nieuwe pensioencontracten. Ook heb ik ervaring opgedaan met het analyseren en implementeren van loonadministraties.

Daarnaast was ik tevens het aanspreekpunt voor:
– Arbeidsrechtelijke zaken ( ontslag, reorganisatie en bedrijfssluiting )
– CAO vraagstukken
– Pensioen en overige verzekeringen
– Sociale wetgeving
– Fiscale wetgeving

Waarom Vroom? Tijdens een bijeenkomst van het Nirpa heb ik kennisgemaakt met Vroom. Al gauw kreeg ik in de gaten dat, indien ik een nieuwe stap wilden zetten in mijn carrière, ik bij Vroom aan het juiste adres was. Bij Vroom krijg ik de kans om bij meerdere bedrijven werkzaam te zijn. Elk project zie ik als een nieuwe uitdaging en ik hoop binnenkort graag kennis met u te maken.