Tali Droog

In 2018 ben ik begonnen als consultant bij VroomHR, waar ik klanten help om kritisch te kijken naar de eigen HR-processen en hen ondersteun bij het inrichten van de bijbehorende software. Tevens begeleid ik klanten in het eigen maken van mogelijke nieuwe werkwijzen.

Mijn recente ervaringen liggen binnen de commerciële arbeidsbemiddeling, waar ik mijn eerste stappen zette in projectmanagement en HR. Ervaring in zowel het MKB als een corporate overheidsinstelling maken mij veelzijdig, waardoor ik de business snel begrijp. De vergaarde kennis van HR, ondersteund door een afgeronde HR-opleiding, en diepgaande interesse in de klant komen samen in mijn rol bij VroomHR. VroomHR biedt mij de kans om klanten écht te helpen bij het vinden van een IT-oplossing die past bij hun HR-ambities, onafhankelijk van leveranciers.

Energie haal ik uit het doorbreken van ingebakken denkwijzen en patronen. Door mensen te verbinden en de interactie te stimuleren creëer ik synergie, waardoor veranderen een gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt. Samen komen we tot een oplossing die werkt en past bij de behoeften van de klant. Nu én in de toekomst.