vroom-vincent-kleur

Senior HR Consultant

Vanaf januari 2017 mag ik mij consultant noemen van Vroom. Wat mij aanspreekt binnen Vroom? Onafhankelijk van leveranciers het maximale uit een systeem halen voor een optimale gebruikers beleving.

Een goede mix van kennis, verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke zakelijke nieuwsgierigheid maakt mij breed inzetbaar als consultant. Meewerkend voorman is de term welke de lading het beste dekt. Delegeren waar mogelijk, maar niet loslaten totdat realisatie naar volle tevredenheid een feit is.

Met een schat aan ervaring binnen HR en payroll, vanaf administratie, tot beheer, tot projectleiding, zet ik mijn kennis en vaardigheden in voor het optimaliseren van systemen. Dit uiteraard met gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Goede communicatie vormt de basis van een project, weten waar men aan toe is draagt bij aan de rust binnen een organisatie. In deze trajecten neem ik het voortouw en daarmee een project op sleeptouw. Wanneer iedereen weet welke kant we op gaan en continu geïnformeerd blijft, daar word ik nou blij van.