Vincent van Ravenswaaij

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij VroomHR als junior HR IT consultant. Tijdens mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan met projectmanagement en een implementatie traject van een HR IT oplossing voor employee engagement. Een mooie opdracht waar ik van selectie tot implementatie enorm mooie dingen heb kunnen doen en samen met mijn collega’s heb weten te realiseren. Tevens heb ik de nodige kennis opgedaan met SAP door configuraties te testen en datamigratie uit te voeren.

Mijn opleiding stond geheel in het teken van HR: ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht in HR. Tijdens mijn opleiding miste ik de ‘harde’ kant van HR en ben ik mij in mijn stages gaan oriënteren op HR IT en analytics. Hier is, samen met mijn affiniteit voor IT en systemen, een voorkeur voor HR IT gevormd die nu in deze mooie uitdaging bij VroomHR tot uiting kan komen.

Trajecten beginnen voor mij altijd met de juiste vragen stellen en goed te luisteren: ik wil weten wat uw organisatie drijft tot bepaalde keuzes om zo tot een maatwerk oplossing te komen. Een oplossing die niet alleen past bij uw ambitie, maar ook bij uw organisatie, wensen en resources. Dit alles om uw organisatie verder te brengen en om samen een stap verder te zetten richting de realisatie van uw doelstellingen.