Maerten en Oopjen in het echt zien? Of benieuwd naar de prachtige andere kunstwerken en het compleet verbouwde Rijksmuseum? Vroom viert haar verhuizing met een tijdelijke actie. Uit alle volgers van VroomHR op LinkedIn trekken wij op maandag 22 november (de 1e dag in ons nieuwe kantoor) drie prijswinnaars.

Om mee te dingen naar deze prijs, is de enige voorwaarde dat je Vroom volgt op LinkedIn. Ga nu naar de Vroom companypage op LinkedIn.

volg-Vroom-op-LinkedIn

De prijswinnaars krijgen alle 3 twee gratis toegangskaarten voor het Rijksmuseum in Amsterdam. Eén van de 3 krijgt naast de e-tickets (waarmee je niet in de rij hoeft) ook 2x de multimediatour en aansluitend koffie met gebak in het café. Je wordt in het café opgewacht* door Howard Woei, management consultant bij Vroom. Howard is namelijk kind aan huis bij het Rijksmuseum omdat hij hen de afgelopen jaren met diverse projecten heeft geholpen om de bedrijfsvoering nog verder te optimaliseren. Hij vertelt u er graag meer over onder het genot van een kopje koffie.

*Afspraak in het café in overleg met Howard Woei te maken op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur.